Home Crematie Tarieven Urnen Assieraden Persoonlijke gedenken Contact Menu

DCMB logo

Home     Urnen     Gedenksieraden    Persoonlijke gedenken     Routebeschrijving

Routebeschrijving

U vindt Dierencrematorium Midden Brabant aan de rand van het bosrijke natuurgebied De Kampina. Vanaf de snelweg Den Bosch - Eindhoven (A2) neemt u de afslag 26 Boxtel - Liempde en u volgt de borden in de richting Boxtel naar industrieterrein Ladonk. U steekt vervolgens viermaal een rotonde over. Hierna volgt u de borden richting Haaren en Oisterwijk. Buiten de bebouwde kom (N624) loopt de Kapelweg langs de spoorlijn Eindhoven - Tilburg. Twee kilometer na de bebouwde kom van Boxtel gaat u bij GSM-mast links (rechts vanuit Haaren) de spoorwegovergang over.
Deze weg (Roond) volgt u tot u na 75 meter rechts een doodlopende straat ziet (Het Loo). Deze weg rijdt u in en na 200 meter ziet u het dierencrematorium aan uw rechterhand.

Indien u vanaf de snelweg Tilburg - 's-Hertogenbosch (A65) komt neemt u de afslag Oisterwijk. Vervolgens komt u bij de rotonde van de molen van Oisterwijk. Hier gaat u linksaf naar de volgende rotonde en over het industrieterrein Laarakkers van Oisterwijk en volgt u de borden Haaren en Boxtel. Tussen Haaren en Boxtel begint de Kapelweg parallel aan de spoorlijn. Zodra de bossen van het natuurgebied De Kampina (aan uw rechterzijde over de spoorlijn) ophouden gaat u de overweg over bij GSM-mast. Deze weg (Roond) volgt u tot u na 75 meter rechts een doodlopende straat ziet (Het Loo). Deze weg rijdt u in en na 200 meter ziet u het dierencrematorium aan uw rechterhand.

Openingstijden

Bezoek aan het dierencrematorium kan uitsluitend op afspraak.
Hierdoor kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u en uw huisdier verdient.

Onze reguliere openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.
Wij zijn echter ook in de avond en weekend bereikbaar & beschikbaar voor u, hiervoor wordt een toeslag gerekend (ook bij zelf brengen van uw huisdier).

Wij verzoeken u om na 17.00 uur en in het weekend alleen te bellen wanneer dat noodzakelijk is. Het bespreken van algemene vragen, wensen of het uitzoeken van aandenken is het beste mogelijk tijdens openingstijden.


Dierencrematorium Midden Brabant
Het Loo 4
5281 SJ Boxtel
Tel: 0411 - 611 269
Enkel bij geen gehoor: 06 - 33716707
E-mail: info@dcmb.nl

Begeleidingsformulier

IBAN: NL09INGB0001520042
BIC: INGBNL2A
BTW: NL862767556B01
KvK: 83203176
NVWA: 40000
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Entree DCMB

Grotere kaart weergeven


terug© DCMB - Dierencrematorium Midden Brabant - Bernard Maton
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@dcmb.nl
Laatste wijzigingen augustus 2023